Image not available

Is uw autoverzekering nog up to date?

Autoverzekeringen wekken vaak weinig interesse op bij consumenten. Bij een eerste verzekering wordt er vaak vergeleken, maar daarna wordt er snel niet meer naar gekeken.

Zo weet twee derde van de consumenten niet meer wat ze van premie betalen voor hun autoverzekering. Bij de aanschaf van een nieuwe auto laat 70% zich ook opnieuw verzekeren bij dezelfde verzekeraar, zonder verder te vergelijken.

Dit leidt er vaak toe dat mensen een te hoge premie betalen of niet langer verzekerd zijn zoals wenselijk is.

Vraag daarom een gratis offerte aan via 052/20 30 15 of via:

Offerte autoverzekering aanvragen

Waarborgen

De verzekering burgerlijke aansprakelijkheid is de wettelijk verplichte dekking van uw autoverzekering. De dekkingen zijn dus ook wettelijk vastgelegd, dit wel wel NIET zeggen dat de goedkoopste premie steeds de beste is. Verzekeraars geven vaak extra voordelen zoals een levenslange bonus malus graad, gratis bijstand na ongeval, derde betaler systeem na ongeval,…

Deze verzekering dekt enkel wel de schade aan derden. Wilt u ook verzekerd zijn voor schade aan uw eigen voertuig? Daarvoor dient de omniumverzekering!

Hierbij kan u rekenen op een vergoeding wanneer u zelf in fout bent, maar ook nog in tal van andere gevallen zoals vluchtmisdrijf, maar ook glasbreuk of diefstal.

Als u iets minder wilt betalen, maar nog steeds goed gedekt wil zijn kan u kiezen voor een kleine omnium. Hierbij bent u nog steeds gedekt voor de volgende waarborgen:

Brand (Poging tot) diefstal Glasbreuk Natuurkrachten Aanrijding met dieren

Verkiest u echter een grote omnium, dan bent u bovendien ook gedekt voor volgende waarborgen:

Eigen schade Aanrijdingen met vluchtmisdrijf Ongevallen met betwisting Vandalisme

Twijfelt u welke waarborg het best bij u past, of wilt u weten hoeveel dit kost in uw situatie?

Neem contact op via 052/20 30 15 of via:

Offerte autoverzekering aanvragen

Extra waarborgen

Wist u dat u als bestuurder van uw voertuig zelf niet verzekerd bent voor lichamelijke letsels ten gevolge van een veroorzaakt ongeval? Daarvoor dient de bestuurdersverzekering, deze vergoedt de medische kosten, blijvende invaliditeit of overleiden na een ongeval.

U reist vaak met de wagen in het buitenland? U wenst pechverhelping in België voor uw wagen of motorfiets? Met een bijstands- of pechverzekering zijn de bijstaand aan u en de inzittenden van uw voertuig en uw voertuig zelfs gedekt in geval van een ongeval of ziekte.

Wilt u weten of deze waarborgen geschikt zijn voor u?

Vraag dan een gratis offerte voor uw auto aan via 052/20 30 15 of via:

Offerte autoverzekering aanvragen